Drie animatievideo’s in één!

Drie animatievideo’s in één!

Serie uitleg animatie’s

Sinds het voorjaar van 2016 werken de bedrijven Pander en Lier, Attent Marketing en Syntaks samen en zijdelings vanuit een nieuw kantoor in Winschoten. Zij hebben mij gevraagd om hier een animatie video voor te ontwikkelen die tijdens de opening getoond kon worden. In de video moest naar voren komen wat de drie bedrijven ‘doen’ en wat zij voor de klant kunnen betekenen.
 
Daarnaast hadden ze de wens om de delen per afzonderlijk bedrijf als aparte animatievideo in te zetten. Het resultaat is één lange animatie video waarin drie losse video’s zijn verwerkt. De lange uitleganimatie is getoont tijdens de opening van het nieuwe pand, tevens was deze de gehele opening te zien op een scherm in het nieuwe pand. De animatie is gemaakt zonder voiceover, hiervoor is gekozen om te zorgen dat mensen de video ook zonder (of met zacht) geluid konden bekijken en begrijpen.

3-in-1 animatievideo voor de Opening

 

Van bovenstaande video zijn ook drie losse animatievideo’s gemaakt. Deze animatievideo’s hebben de bedrijven ingezet als bedrijfsvideo op hun eigen website en social media.
 

Pander & Lier

 

Syntaks

 

Attent Marketing