Kickstarter video’s

Kickstarter video’s

Er is onlangs een nieuw project op Kickstarter geplaatst. Het gaat om een nieuw concept: “MyStyleFrame”, een vorm van wanddecoratie waarbij je gemakkelijk van stijl kunt veranderen.

Naarmate je leven anders wordt, kunnen je wensen ook veranderen. Met MyStyleFrame vervang je eenvoudig het doek en blijft het frame hangen. Een voordelige en milieuvriendelijke oplossing dus!

Video ondersteuning MyStyleFrame

De makers van MyStyleFrame hebben mij gevraagd om hen te helpen met het in de markt zetten van dit product, met behulp van video en animatie. Ik heb een aantal video’s ontwikkeld om het project te verduidelijken en te promoten.


 Explanimation meets video

Eén van de video’s die ik gemaakt heb is een combinatie van video en animatie. De initiatiefnemer van het project, Danny Verdonk, vertelt in de video wat MyStyleFrame precies is, dit is de rode draad in de video. Deze rode draad wordt aangevuld en ondersteund door animatie. Tijdens deze animatie zijn verschillende mogelijkheden en toepassingen te zien van MyStyleFrame.

Nieuws-kickstarter3

De animatie is gebaseerd op Danny zelf, we krijgen als het ware een kijkje in zijn woonkamer en zijn situatie. In de animatie is goed te zien hoe wensen en stijlen kunnen veranderen in je leven en waarom MyStyleFrame hierbij een perfecte oplossing is. Ook zien we in de video beelden van het frame en het doek, maar ook van het creatieproces van het product.


Productvideo

Daarnaast heb ik een kortere video ontwikkeld waar de focus ligt op het doek en het frame. In de video kun je goed zien van welke kwaliteit het doek is en hoe het systeem werkt.

nieuws-kickstarter-productvideo

De video’s zijn ontworpen om het project binnen kickstarter te promoten. Bekijk het project en de video’s op de kickstarter website.