Video-editor, cameravrouw en animator

Video-editor Friesland (Leeuwarden)

In 2010 ben ik als freelance video-editor begonnen. In eerste instantie als video-editor van voornamelijk webvideo’s zoals bedrijfsfilms en promotievideo’s. Na verloop van tijd ben ik mij naast editing ook gaan richten op camerawerk. Door deze twee vakgebieden te combineren kan ik een veel breder pakket aanbieden. Voor elke video die gemaakt wordt, moet er immers ook gefilmd worden. Door deze opnames in eigen hand te houden kunnen video en editing beter op elkaar worden afgestemd, wat het eindresultaat ten goede komt. Mocht het toch nodig zijn om gebruik te maken van meer dan één camera, dan werk ik samen met een aantal professionele cameramensen, die hierin kunnen ondersteunen.

 

Sinds begin 2013 werk ik vanuit een kantoorpand aan één van de mooie grachten van Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland. Hier werk ik samen met een aantal andere ondernemers. Een aantal van deze ondernemers komen zelf uit Leeuwarden en sommige juist van buiten Friesland.

Video & Animatie

Een video is een goede manier om iets te vertellen, maar een animatie kan soms net zoveel, of zelfs meer bieden. Daarom ben ik mij, naast video, ook gaan specialiseren in 2D animatie video’s. Het werken met animatie kan zorgen voor een overzichtelijke uitleg van uw verhaal of boodschap waar dat met video soms niet lukt. Ook een combinatie tussen video en animatie behoort tot de opties.

 

Mijn passie voor en kennis van video en animatie heeft ervoor gezorgd dat ik,  zowel op eigen houtje als in het bedrijfsleven, de nodige ervaring op heb mogen doen. Met ruim acht jaar ervaring als Freelance video-editor / animator, drie jaar werkervaring bij een lokale omroep en daarnaast drie jaar werkervaring bij een videobedrijf heb ik genoeg in huis om voor u de ideale video te kunnen maken.

 

Bij het maken van een video of animatie ga ik graag samen met u kijken wat het doel is van de video en welke doelgroep u hiermee aan wilt spreken. Door dit duidelijk te hebben kunnen we kijken welk type video hiervoor geschikt is. Samen kunnen we het beste resultaat bereiken en ik betrek u graag bij het proces. U weet tenslotte het meeste over uw product of dienst.

 


Animatie video over mij

In dit animatiefilmpje geef ik nog even een iets beter beeld van “wie ik ben”.

 

Lees referenties van klanten die u voor gingen!