Serie uitleg animatie’s

 

Deze animatie video is ontwikkeld voor Pander en Lier en is onderdeel van een serie van drie animatievideo’s. Vanaf april 2016 werken de bedrijven Pander en Lier, Attent Marketing en Syntaks samen en zijdelings vanuit een nieuw kantoor in Winschoten. Voor de opening van de nieuwe kantoorruimte hebben ze mij gevraagd om een uitleg animatie te ontwikkelen waarin uitgelegd wordt wat de bedrijven doen. Deze langere animatie video moest bestaan uit een drietal kortere video’s over de bedrijven afzonderlijk, welke vervolgens tot één verhaallijn verwerkt zijn. De totale video is enkel ingezet tijdens de opening. Nu zetten de bedrijven de drie losse video’s in als marketingonderdeel. Hierboven is de video voor Pander en Lier te zien.

 

Getekende Animatie video Pander en Lier

 

De opdracht was om de animatievideo(‘s) te ontwikkelen zonder het gebruik van een voiceover. Mede omdat de video’s dan mogelijk zonder geluid (of zacht geluid) afgespeeld konden worden. Dit was voornamelijk ook een uitkomst tijdens de opening, waar de video herhaaldelijk afgespeeld is.

 

Het was de bedoeling dat alle drie video’s dezelfde ‘getekende’ stijl zouden krijgen, maar toch ook een eigen identiteit zouden krijgen. De huisstijl kleur van Pander en Lier is geel. Dit is ook doorgezet in de video door deze kleur als hoofdkleur te gebruiken.

 

Nieuwsgierig naar de andere video’s?

 

Bekijk hier de animatievideo voor Attent Marketing.

 

Bekijk hier de animatievideo voor Syntaks.

 


Voor de opening hebben de bedrijven een spandoek laten maken van een bepaald moment uit de animatie video. Hieronder het resultaat!

 

Banner