Bedrijfsfilm / Promotievideo

 

Op een prachtige zonnige dag in de maand Mei heb ik samen met de heren van SkyDrone Nederland een geweldige opnamedag gehad. De opnamedag speelde zich af bij motor circuit MCO Prikkedam. Hier hadden in totaal zo’n 30 motorrijders zich verzameld om een stukje te ‘crossen’ op de baan. En uiteraard wilden ze zich van hun beste kant laten zien voor de opnames.

 

 

De mogelijkheden van een Drone

 

SkyDrone Nederland maakt prachtige 4k Kwaliteit opnames vanuit de lucht. Een drone is op erg veel verschillende manieren in te zetten en levert geweldige resultaten op. De mannen van SkyDrone Nederland wilden dit graag delen met de rest van de wereld en zo ontstond het idee voor bovenstaande bedrijfsfilm.

 
 

Filmopnames op land en in de lucht

 

Voor het maken van de beelden is onder andere gebruik gemaakt van een Drone en een DJI Ronin. De beelden gemaakt zijn in samenwerking met Skydrone Nederland, waarbij zij de beelden vanuit de lucht en met de DJI Ronin verzorgden en ik de beelden vanaf de grond. Aan mij de taak om dit te editten tot een bedrijfsfilm. De video laat zien hoe de heren te werk gaan, maar ook welke resultaten dit oplevert.