Promotievideo: Trials met SC Cambuur

Promotievideo: Trials met SC Cambuur

Een dagje Trials

Trials is een training voor jonge automobilisten van circa 18 tot 28 jaar. De training heeft als doel om de jonge automobilisten bewuster te maken van de gevaren in het verkeer en daarmee verkeersongelukken te voorkomen. In deze promotievideo kun je zien hoe zo’n Trials dag er uit ziet.

SC Cambuur achter het stuur

In april 2015 heeft de selectie en staf van SC Cambuur een Trials training gedaan. De heren waren allen erg enthousiast en hebben tijdens de cursus ook goed hun best gedaan. Hun kennis, reactievermogen en stuurmanskunsten zijn getest en ook hebben ze de mogelijkheid gehad om in een bus of vrachtwagen te rijden. Al met al een erg leuke dag!

Trials-Promotievideo-sc cambuur

 
‘Sebastian Steblecki achter het stuur’

Promotievideo

Trials wilde graag aan meer mensen laten zien wat de cursus inhoudt en waarom mensen zich op moeten geven voor de training. Aan mij de taak om een dagje mee te lopen en zoveel mogelijk van de onderdelen uit te lichten. Dit hield o.a. in om op de passagiersstoel plaats te nemen tijdens het slipgedeelte. Met ‘gevaar voor eigen leven’ is het resultaat een duidelijk video met de onderdelen van een Trials dag uitgelicht.
 

trials-play