Margriet Gerritsma

Initiatiefnemer Smartwurk

“Eva heeft voor het online platform Smartwurk een prachtige animatie-video gemaakt.

 

Eva is niet alleen heel sterk in het maken van onderscheidende animaties en video’s maar ook zeer professioneel in de omgang met haar klanten. Ze komt haar afspraken altijd na, denkt goed mee in oplossingen en is zeer service-gericht.

 

Voor het maken van nieuwe video’s of animaties zullen wij zeker weer een beroep doen op Eva.”

 

– Margriet Gerritsma –

 

Wimme Klaver

Universiteit Utrecht

“Eva heeft ons zeer goed geholpen.
Ze is vriendelijk, werkt snel en levert kwaliteit.
 
Wat opviel is dat ze echt met ons meedacht: waar mogelijk gaf ze advies en zocht ze naar extra manieren om de video zo goed mogelijk te maken.
 
Daarnaast is ze erg flexibel: ze denkt volledig vanuit het belang van de klant.
Wij zijn helemaal tevreden!
 

De video is terug te vinden via de website van Universiteit Utrecht.

 

– Wimme Klaver-

 

Dirk Kaspersma

Directeur TOOL Training & Opleiding

“Ik wilde een educatieve film maken en zocht iemand die weet waarover hij het over heeft. Het werd een zij: Eva Tijsma was de professional die ik zocht.

 

Toen ik Eva ontmoette sprak ze mij eigenlijk meteen aan omdat ze open en direct is – en, erg belangrijk: omdat ze meedenkt over allerlei zaken. Haar kennis van filmen, monteren en gedachten over visualisatie sloten goed aan bij mijn ideeën. Ook haar persoonlijke houding en vaardigheden zijn van een professioneel niveau.

 

Ik moest aanvankelijk een drempel over om deze film te maken, maar door Eva’s manier van denken en de wijze waarop ze ‘tres naturel’ feedback geeft om tot een beter resultaat te komen, heeft dit voor beide partijen goed gewerkt: mijn film is mede dankzij Eva beter geworden dan ik had durven dromen.

 

– Dirk Kaspersma –

Kim Alderden

Co-owner, social media & PR manager Piet Boon Bonaire

“Een complete online beleving kan vandaag de dag niet zonder goed beeld. Toch is zoiets makkelijker gezegd dan gedaan… totdat Eva op ons pad kwam.

 

Al snel waren we het eens over onze samenwerkingsvorm en kon Eva aan de slag. Na een uitgebreide briefing en vooral ook voorbeelden van passend beeld bij onze uitstraling begreep Eva al snel ons DNA.

 

Het editen blijft natuurlijk een creatief proces waar je op elk geluid en beeld kan inzoomen, toch zijn we hier mede door een doortastende aanpak van Eva snel en goed uitgekomen.

 

Wij zijn blij met het resultaat en weten zeker dat onze video bijdraagt aan de totaalbeleving van onze villa portfolio!”

 

– Kim Alderden –

 

Sebastian Kuipers

Bamboo Bali Bonaire Resort

” Voor het promoten van ons mini resort maakten wij al ruim 4 jaar gebruik van dezelfde teaser. Met de vele verandering was het dan ook echt tijd om een nieuw promo-filmpje te maken. Precies op dat moment werden wij benaderd door Eva die hier inmiddels een ruime ervaring in heeft. We bekeken haar werk aan waren er van overtuigd dat zij de sfeer goed zou weten over te brengen.

 

Na onze eerste ontmoeting op Bonaire waren we in de gelegenheid om wat ideeen uit te wisselen en onze wensen uit te spreken. Een frisse en professionele kijk. 

 

De opname dagen gingen gemakkelijk. Het besluiten welke ondersteunende muziek te gebruiken was wat moeilijker, daar de keuze groot was.

 

Na zeer korte tijd kregen wij de rough copy van de promo film en waren hier zeer blij mee. Er werden nog wat kleine aanpassingen gemaakt en toen was het eindproduct klaar.

 

We zijn zeer tevreden over de samenwerking en zouden haar zo weer inschakelen… Maar nu eerst een paar jaartjes genieten van deze mooie nieuwe promo-film…!!!!”

 

– Sebastian Kuipers –

Hans de Koning

Eigenaar VillaNoria

“In het digitale tijdperk is het voor iedereen mogelijk geworden om beeldmateriaal te verzamelen en te bewerken. Hierdoor zijn er ook veel goedwillende hobbyisten die hun diensten op de markt van fotografie en video aanbieden.

 

De echte professional herken je direct aan de manier van werken. Snel, efficiënt, alleen dat materiaal schieten dat je nodig hebt, het exacte moment bepalen, lichtinval, sfeer, details. Eva is zo’n professional. Het was een genoegen met haar te werken.

 

Persoonlijk mag ik graag de regie hebben maar ze was me steeds voor en dat is prettig. In een zeer korte tijd werd er een geweldige video presentatie van onze huizen gemaakt waar ik al veel positieve reacties op heb ontvangen.

 

Mocht ik meer videos nodig hebben dan worden ze gemaakt door Eva.”

 

– Hans de Koning –

Mart & Marije

Bruiloftvideo

“Eva heeft voor ons onze bruiloftsfilm gemaakt. Wij zijn echt ontzettend tevreden over het werk dat ze geleverd heeft. Ze is een gezellige meid en we hadden meteen een klik met haar.

 

Ze bereid haar werk goed voor, stelt veel vragen en werkt het tot in de details uit. Ook luistert ze goed naar ideeën die wij hadden en we zien dit ook in het eindresultaat terug.

 

Op de dag zelf was ze gezellig aanwezig, maar hebben wij soms niet eens gemerkt dat ze ergens aan het filmen was. Zo heeft ze iedereen er erg natuurlijk op weten te krijgen.

 

Het eindresultaat was echt boven verwachting. Ze overlegt veel en past naar wens nog dingen aan. Ze werkt professioneel en snel. Wij zijn echt alleen maar tevreden over haar en haar werk.

Echt super!

 

– Mart & Marije –

Boudewijn Scholts

Director of Sales Eden Beach Resort

“Medio 2014 hebben wij Eva leren kennen, terwijl zij op Bonaire verbleef.

 

Nadat zij contact met mij had gezocht en ik wat werk van haar heb gezien, bleek zij al snel de ideale partner te zijn voor de productie van onze korte video over Eden Beach Resort.

 

Na een gesprek, waarin ik helder kon maken wat ik in beeld wilde hebben kwam Eva met een kort en helder wensenlijstje wat wij van de kant van het hotel moesten verzorgen. In het script kon ik exact terugvinden wat ik dacht dat belangrijk was om in deze promotionele video op te nemen.

 

De samenwerking verliep zeer prettig. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat dat Eva ook nog binnen de door opgegeven tijdsplanning heeft afgeleverd.”

 

– Boudewijn Scholts –

 

Michael Pilarczyk

Wake Up Start Dreaming | spreker, schrijver en succescoach

“Ik was op zoek naar een creatieve editor om een moodfilm te maken ter promotie van mijn masterclass en mijn seminars.

 

Uit meer dan 100 reacties heb ik Eva geselecteerd omdat zij direct, op eigen initiatief, een eerste montageconcept leverde.

 

Daarna hebben we enkele malen contact gehad over de gedetailleerde invulling en kort daarna was er een indrukwekkend filmpje, dat inmiddels tienduizenden keren is bekeken.

 

Eva werkt snel, ze denkt kritisch mee, ze is flexibel en ze zorgt voor een fantastisch resultaat.”

 

– Michael Pilarczyk –

Maxine Barnett

Manager Laurel Eastman Kiteboarding (LEK)

“We hired Eva in February 2014 to do a promotional video for our kite school and she did not disappoint. She was both professional and friendly and it was a pleasure working with her.


She had some great ideas and turned our vision into reality in capturing the essence of our company.”

 

– Maxine Barnett –