Een sprookjesbruiloft…

Een sprookjesbruiloft…

In de nazomer van 2014 mocht ik aanwezig zijn bij een sprookjesachtige bruiloft. Mart en Marije gingen trouwen en ze hadden de dag helemaal uitgestippeld. Gelukkig is de trouwdag ook naar wens verlopen en liet het weer een ‘Tuin ceremonie’ toe. Ik heb deze prachtige dag vast mogen leggen om vervolgens te verwerken tot een persoonlijke trouwfilm. Tijdens de gehele dag heb ik gezorgd dat in ieder geval de mooiste en belangrijkste momenten opgenomen zijn.


Trouwfilm: selectie van de mooiste momenten

Omdat de dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds in zijn geheel vastgelegd is, was het soms lastig om te kiezen tussen alle speciale momenten. Maar het is gelukt! Het resultaat is een sfeervolle bruiloftvideo van zo’n negen minuten. Deze video is speciaal gemaakt voor het bruidspaar, maar ik wilde toch graag een stukje delen van deze mooie dag. Daarom heb ik een compilatievideo gemaakt van de trouwvideo.

trouwvideo

 

Enthousiast Bruidspaar

Het bruidspaar was erg enthousiast over de trouwfilm en hebben een korte testimonial geschreven over mij en mijn werk. Lees de testimonial hier!