Promotiefilm

Een video om uw product of dienst te promoten

De term ‘promotiefilm’ spreekt natuurlijk al voor zich, u wilt iets promoten! U heeft bijvoorbeeld een product of dienst waar u trots op bent en dit wilt u graag aan de wereld laten zien! Een promotiefilm is een goede manier om iets onder de aandacht te brengen en mensen er van te overtuigen dat dit ook iets voor hen is. Om een doeltreffende promo video te ontwikkelen is het van belang om alle sterke punten van uw product of dienst op een rijtje te zetten. Waarom moet de kijker voor uw product of dienst gaan? Daarbij is het van belang om te focussen op de voordelen voor de kijker. Wat is het voordeel voor hém of háar?

 

De kijker bereiken

Als het duidelijk is wat we in de promotie video willen laten zien, gaan we bepalen hoe we dat het beste kunnen doen. Er zijn verschillende manieren om uw product of dienst te promoten; we kunnen op de emoties van de kijker inspelen, de schoonheid naar boven brengen, of juist werken met humor. Door de combinatie van beeld en geluid is het mogelijk om de juiste emotie of het juiste gevoel naar boven te halen. Welk gevoel of welke emotie we willen bereiken is volledig afhankelijk van het onderwerp en de doelgroep van uw product of dienst.

Voor uw specifieke product of dienst zou ik graag, samen met u, uitzoeken wat de beste insteek is. Als de promotiefilm af is, is het ook nog van belang om ervoor te zorgen dat de video zoveel mogelijk mensen van de doelgroep bereikt. Ik geef u graag advies hoe u dit het beste kunt bereiken!

 

– Bekijk hier promotiefilms 

 

Promotievideo

 

 


 Een promotiefilm laten maken? Neem contact op!