Trouwfilm

De mooiste dag van uw leven voor altijd vastgelegd

Een trouwdag is voor veel mensen een van de mooiste dagen in hun leven, of zelfs dé mooiste dag. Daarom is het erg leuk om iets tastbaars te hebben waarmee men later nog even terug kan kijken op de dag. Foto’s zijn dan vaak de eerste gedachte, wat niet zo gek is omdat fotografie een goede manier is om de dag vast te leggen. Een foto geeft alleen enkel een beeld van een specifiek moment, alles wat direct daarvoor of daarna gebeurd wordt niet meegenomen. Daarom is een trouwvideo of trouwfilm een goede aanvulling.

 

Geen zorgen, geen gedoe

Tijdens deze mooie dag wilt u niet te veel omkijken hebben naar alle dingen, behalve elkaar, de aanwezigen en het moment. Daarom vind ik het erg belangrijk dat alles van te voren goed doorgesproken wordt. Op deze manier weet ik precies wat ik kan verwachten en waar ik moet zijn om alles perfect vast te kunnen leggen. Zo heeft u geen ‘last’ van mij en kunt u zorgeloos genieten van uw huwelijk. Van te voren wordt tevens af gesproken of het gaat om de hele dag of bijvoorbeeld een halve dag filmen. Dit is volledig op uw wensen aan te passen. De totale lengte van de video speelt ook een rol in de voorbespreking, evenals de locaties, (dag) planning en de focuspunten voor mij als cameravrouw.

– Bekijk hier een voorbeeld trouwfilm –

 

 

Filmen en monteren, het complete pakket

Als alles gefilmd is zal ik de beelden bekijken en hieruit de beste en mooiste plaatjes zoeken. Zo krijgt u een mooie compilatie van de dag. Dit kan ingekort worden tot een paar minuten, maar het kan ook een langere film worden, dit is aan u. De beelden worden aangepast op de stijl en sfeer van de gehele dag en aangevuld met muziek en eventuele graphics. Tot slot krijgt u de video aangeleverd als een video bestand welke u kunt plaatsen op Internet, of delen met vrienden en familie. Tevens kunt u een versie op DVD toegestuurd krijgen.

 


 Een trouwfilm laten maken? Neem contact op!