Warming-up instructievideo’s voor VeiligheidNL

Warming-up instructievideo’s voor VeiligheidNL

Warming-up app

Eind vorig jaar zijn de video opnames begonnen voor een nieuwe app. Deze app is ervoor om een goede warming-up te stimuleren. Goede warming-up kan namelijk blessures voorkomen en dat is natuurlijk erg belangrijk, vooral bij jonge sporters. De warming-up app is een initiatief van VeiligheidNL in samenwerking met Athletic Skills Model, de KNHB en Interpolis. De app bestaat uit een 70-tal instructievideo’s waarin uitgelegd wordt hoe je bepaalde warming-up oenigen correct uitvoert.

Regie-assistentie en video-editor

Ik ben gevraagd om in samenwerking met Hoogenboezem Media de regie te verzorgen. Mijn taak was dan ook regie-assistentie, daarnaast was het aan mij om het geheel te monteren tot zo’n 70 video’s die vervolgens verwerkt zijn in de app. In totaal hebben we drie opnamedagen gedraaid, met een Dolly, een Crane en een vaste camera. Dit was een erg leuk project om te doen. De samenwerking met verschillende mensen uit allerlei vakgebieden was ook erg leerzaam. Hieronder kun je een korte (backstage) fotocompilatie bekijken.

De app is vanaf nu verkrijgbaar in de App Store! Op hockey.warmingupapp.nl en playground.warmingupapp.nl kun je ook een deel van de app bekijken.

Fotocompilatie-warmingup